Oppdatering fra klubben

“Take a knee” før kampstart

Brentford FC bekrefter at de vil starte opp med kneling mot rasisme før kampstart. Klubben, som kjent, var et av de første engelske lag som stoppet med dette i forrige sesong, for å demonstrere imot trenden som ikke hadde noen virkning på problemet. Nå har alle lag i Premier League gått sammen i en felles statement som bekrefter at dette fortsetter i 21/22 sesongen. Dette vil da også inkludere Brentford FC.

I tillegg til dette vil klubben selvsagt fortsette arbeidet mot rasisme i nærområdet og ta konkrete skritt mot å sikre en respekfull fotballkultur i England. Vi vil fortsette å være fremst i sosiale medier og bekjempe hat og hatefulle ytringer.

Kneling vil ikke i seg selv løse noen problemer, men det vil sette lys på problemet som fortsatt herjer fotball-europa. Fotball skal og er politikk-uavhengig og dette vil kun gjelde spillere som selv ønsker dette. Spillere som ikke ønsker å delta vil kunne la vær.

Les orginalartikkel (på brentfordfc.com) her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *