Drømmeåpning på ny sesong!

Nå må Premier League ta oss seriøst

Brentford åpnet årets Premier League sesong med en kveldskamp mot Arsenal. Et antatt sterkere lag skulle komme til Brentford å sette oss på plass etter selvtillitsboosten vi fikk på Wembley. Sånn gikk det ikke for Arteta’s mannskap. Biene våre viste en hel verden at de kan stikke fra seg og satte to mål elegant og effektivt bak Leno i Arsenal-buret.

Sergi Canós er tilbake og markerer seg etter en sesong i fjor tynget ned etter skaden. Spilte alle sine minutter på høyre vingback, men når sjansen kom fra sin vante venstreving posisjon etter en corner var han ikke vond å be. Kliner til innenfor boksen og noterer seg som Brentford’s første målscorer i Premier League noensinne. (Eller siden tidlig 90 tallet da når Premier League ble opprettet).

Christian Nørgaard noterte seg også for en heading etter mye klabb og babb i Arsenal feltet. De satte 2 mann på Toney gjennom hele kampen, spesielt på dødball, og dermed var det ingen som klarte å holde markering på Christian på bakre stolpe. Han får en sjanse og setter den, til et vanvittig brøl fra hele Community Stadium. Kanskje med unntak av borteseksjonen.

Kampen viser tydelig at dette er en liga Brentford må bli vant til. Midtbanen slet litt til tider og forsvaret er nykomponert med Ajer på høyresiden. Men dette klarer Thomas og resten av apparatet å få kontroll på, det er det ingen tvil om. Mange hadde fortjent bestemannsprisen, Toney jobbet utrolig hardt og vant nesten alt som var av dueller. Janelt kommanderte midtbanen og la inn noen taklinger og blokkeringer i verdensklasse. Men er vanskelig å komme unna at dagens beste spiller blir første målskårer i årets Premier League, undertegnedes favorittspiller, Sergi Canós!! Uten at vi er uenige Thomas Frank i sin uttalelse om at banens beste var den utrolige Brentford fansen på tribunene! Up the Bees!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *