Gigant returnerer til Premier League

Vi har hatt et forholdsvis rolig overgangsvindu så langt, Lössl inn på lån som ekstra dekke for en skadet Raya, massevis av rykter uten for mye hold i de. Det har vært uendelig med avslåtte bud fra klubber i Championship, Lewis-Potter er sistemann som slenger seg på rekka med Brennan Johnson. MEN, i morges på selveste Deadline Day slår Brentford fra seg og signerer en levende legende i ligaen, og det gratis.

Christian Eriksen er en spiller alle som kjenner Engelsk fotball vet hvem er og hva han kan. I sine mange år for London-rival Tottenham har han levert assists og skåret fabelaktige mål. Dette er den kreative kraften vi har savnet, bak Toney og Mbeumo som kan levere dødballer og innlegg til sulteforede spisser.

Han har gått igjennom en del siste tiden, etter den rimelig dramatiske hendelsen i EM sist sommer. Han måtte operere inn en pacemaker, som spådde slutten på karrieren. Vel, det stoppet karrieren i Serie A, der de ikke tillater spillere å spille med en. I Premier League derimot er det lov, og det kan man si passet rimelig godt for vår klubb.

Overgangen gir mye mening. Vi har en dansk klubb i England, ligaen han kjenner best, der han kan føle seg hjemme. En hovedtrener med et forhold til han fra aldersbestemte landslag og lagkamerater som han spiller med på landslaget fremdeles. Christian vil til Quatar VM, og dette er nok veien dit. Han er nå i en klubb som han kan spille akkurat så mye han takler med, bidra til å holde oss i det gode selskap, vise seg frem samtidig. Uansett så gleder jeg meg veldig til å se hva han kan bidra med og å se han spille igjen:).

Velkommen til oss, Eriksen. Up the Bees!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *