Første løvebie siden 1939!

Ivan Toney fikk sine første minutter i den engelske landslagstrøya i 2-0 seieren mot Ukrania, og ble dermed den første Brentford-spilleren siden 1939 som entret banen for England. Han kom på i det 81. minutt for Harry Kane, og hadde ingen store involveringer, annet enn å få sin første appearance for de.

Selv med alt som omgår Toney om dagen, så var det nok et godt avbrekk for han å oppleve dette. Vi avventer jo alle hva hans skjebne blir i saken fra FA, men virket ikke til å være en hindring for dette landslagsoppholdet, og endelig får man stilnet kritikken i en periode. Hvor lenge dette vil vare er en annen sak, men det går vi ikke in på her.

Utrolig stolte av Ivan kan vi være, og det skal vi være! En merkbar utelukkelse i Rico gikk oss heller ikke forbi. Virker som Southgate og FA ikke ser han i det hele tatt, men sånn får det bare være. Håper på at vi kan stille ikke bare en, men to spillere til neste gang!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *