Brentford følger opp mot Aston Villa

Fortsetter stabilt fra Palace-kampen

Foto: https://obfcp.co.uk

Tre kamper er overstått. 5 poeng er nok en gevinst de fleste ville tatt i forkant av sesongen. Etter knallstarten mot Arsenal derimot så tenkte vel de fleste at det var muligheter for å hente fler. Det man må ta med i beregningen er jo at 2 av disse skulle spilles på bortebane mot solide Premier League lag.

Etter å ha observert Brentford i de to siste kampene kan man si at vi holder mål, både på det defensive, men også på det offensive. Fotballen flyter godt fra forsvar til angrep, flikker og gjennombruddspasninger. Høye pasninger på en sterk Toney som fort kan bli taktikken mot de fleste lag i ligaen. Det er tydelig at disse gutta kjenner hverandre godt, og det er det som også gjør at vi ikke ser like mange nye fjes på tur inn i startelleveren. Thomas Frank vil holde gruppen samlet etter sesongen i fjor, og det drar vi godt nytte av.

Toney har startet

Det tok ikke veldig lang tid før målene satt. Toney får ballen i feltet etter en forlengelse på en pasning fra Canos, til Jansson som med hæla sender ballen til Toney. Ett touch for å posisjonere seg så setter han den i nettet. Drømmestart på kampen. Kalddusjen kom riktignok hurtig, bare 5 minutter senere får Buendia vise hvorfor han var en av Championships beste spillere i fjor. Får ballen rett utenfor 16, gjør klar høyrefoten og plasserer ballen opp i hjørnet bak en hjelpesløs Raya. Det la opp til en kamp hvor jeg trodde vi skulle få se mange mål. Istedetfor ble det med de to, begge lag forsvarte seg godt etter det. Til slutt tror jeg Brentford er veldig fornøyd med 1 poeng borte mot Villa. Fortsatt ubeseiret i ligaen og har startet målmaskinen Toney. Alt i alt en god helg.

Backup som imponerte

Blant spillerne var det flere som spilte en god kamp. Toney er en selvfølge etter at han skåret åpningsmålet, Canos var frempå, men vil si at litt overdrivelse i visse hendelser gjør at man må kritiseres litt. Solid kamp, men bør slappe av på rullingen fremover. Henry fortsetter som en av de aller beste engelske venstrebackene, var centimetere unna å skåre et vinnermål. Men spilleren som imponerte meg mest lørdag var overraskelsen Saman Ghoddos. Iraneren har ikke fått så mange minutter i ligaen så langt, men mot Villa var han stor. I fravær av Onyeka gjorde han jobben som trengtes i mellom Nørgaard/Janelt og Toney/Mbeumo. Gode bevegelser mot venstre og høyre for å dekke mest mulig. Så beste bie får han av undertegnede!

Mot Brighton

Neste kamp er mot Brighton. Måkene fra sør kommer på besøk, og det er viktig for Brentford å bite fra seg på hjemmebane slik at resten av lagene skjønner at det ikke blir lett å ta poeng mot Brentford på Community Stadium. Forhåpentligvis er Onyeka tilbake, og at ingen skader seg på landslagsoppdrag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *