Sesongens beste spiller: David Raya

Foto: https://obfcp.co.uk

Som alltid har vi i supporterklubben holdt avstemming for vår sesongens beste spiller.

Dette ble en tett avgjørelse mellom spillere som Eriksen, Toney og Raya. Men til slutt falt valget på David Raya. Sisteskansen har levert en kanonsesong, med unntak av skadeavbrekket, og har bidratt tungt i oppgaven med å holde oss oppe til andre sesong med Premier League.

Statistikk:
Gj.snitt rating: 6.86
Clean sheets: 8
Mål sluppet inn: 23

Når vi ser på statistikken så virker ikke 8 clean sheets så mye, men tatt i betrakning hvor nye vi er i ligaen, samt kvalitetsforskjellen til Premier League fra Championship, så har vi all grunn til å være stolt av keeperen vår. Det viktige poenget her er at han nesten har 7 i gj.snitt rating, selv Alisson har 6.97, og Raya har en høyere rating enn Ederson i City buret.

En annen ting er antallet mål sluppet inn. Han var jo skadet en god periode, men selv det tatt med i beregningen hadde nok ikke tallet vært mye høyere enn 30, noe som matcher Edouard Mendy sine tall.

Alt i alt har han stått støtt bakerst i en vidundersesong for våre gutter, og fortjener troféet som er på vei fra Norge på fellesturen! Dette sammen med en flytende “runners up” gave til Christian Eriksen, sammen med de faste til Thomas Frank og Peter Gilham.

Toney

Ivan vant ikke i år, men han gjorde det i fjor, så hans trofé vil også være med i bagasjen på tur til London

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *