Overganger

Premier League er i gang, ikke bare det men to kamper inn. Vi åpnet i en jevn kamp mot Spurs. De hadde riktignok mest ball, men vi var uheldige som ikke vant den synes nå vi, objektivt sett. Uansett, 1 poeng mot Spurs hjemme tar vi med oss. Første kampen uten Toney og Raya, på sin måte ganske merkbart. Samtidig holdt Flekken seg godt, ingen direkte tabber. Mbeumo og Wissa som åpnet på topp var friske og utfordret ofte. Bryan fortsetter å vokse måned for måned, han er alltid farlig ute til høyre.

Så bar det til Fulham for lokalderby. Da samlet de som kunne seg på Eagle Bar på Grønland for å ha treff. Mye gikk galt før kampen, men så fort spillet var i gang var alt glemt. Vi utspilte Fulham mesteparten av kampen, med unntak av få og korte perioder der Fulham styrte. En sterk 0-3 mot rivalen var en perfekt kamp å ha treff med. Stemningen var høytsvevende. Sportslig så var Mbeumo igjen utslagsgivende, sammen med kollektivet Brentford er. Enda bedre kamp fra Flekken var det og, kommer seg fort og kan se rimelig stabil ut.

Mange overganger ble det ikke i sommer, men noen viktige. Collins har startet begge så langt og har vært en klippe bak. Mot Spurs stilte vi tre i Collins, Pinnock og Ajer. Fulham var det kun Collins og Pinnock, og det partnerskapet lukter det brent av. Mee vil og antagelig utfordre når han er tilbake. Men her mener jeg vi har et luksusproblem. I motsetning til på andre siden av banen. Der er mulighetene færre, også nå med Canos i Valencia. Schade kom inn permanent og selv om han ikke har truffet ligaen helt enda så er det mye potensiale der. Siste er at vi er ryktet til Nico Gonzalez fra Fiorentina til en sum som nærmer seg 45 millioner pund. Så på tredje sesongen i Premier League begynner pengene så sitte løsere. En smart signering om det skjer, samme om de går for Brennan Johnson igjen. Trenger en til i angrep med Toney ute, og begge de her er definitive løsninger.

Lørdag er det hjemmekamp mot Crystal Palace og vi krysser fingrene for at vi fortsetter den gode åpningen. Det vil være en del muligheter for å se kamper sammen i Oslo fremover, nesten hver kamp har et arrangement i Facebook gruppa vår. Stikk gjerne innom og bli kjent med de som er der.

Up the Bees!

Ny sommer, nye muligheter

Som alltid er sommeren spennede, med spillere som forlater klubber, og spillere som kommer inn. Denne posten vil være et samlepunkt for bekreftede overganger, da i hovedsak av klubben. Men vil ta forbehold om at kilder som Fabrizio Romano er høyt annerkjent som en bekreftelse.

Inn:

 • Aaron Hickey (Bologna, permanent)
 • Keane Lewis-Potter (Hull, permanent)
 • Thomas Strakosha (Free agent, permanent)
 • Ben Mee (Free agent, permanent)
 • Mikkel Damsgaard (Sampdoria, permanent)
 • Zanka (Free agent, permanent)
 • Max Dickov (Stockport Town) – Brentford B
 • Max Wilcox (Bolton) – Brentford B
 • Yehor Yarmoliuk (SC Dnipro-1) – Brentford B
 • Michael Olakibe (Fulham) – Brentford B

Ut:

 • Ben Hockenhull (Tranmere Rovers)
 • Julian Jeanvier (Frigitt)
 • Zanka (Frigitt)
 • Christian Eriksen (Frigitt)
 • Jonas Lössl (Retur fra lån)
 • Álvaro Fernández (Retur fra lån)
 • Mads Bidstrup (Nordsjælland, lån)
 • Gustav Mogensen (Sarpsborg 08)
 • Dominic Thompson (Blackpool)
 • Daniel Oyegoke (MK Dons, lån)
 • Marcus Forss (Middlesbrough)
 • Ellery Balcombe (Crawley town, lån)
 • Gustav Mogensen (Sarpsborg 08)

Ryktebørsen:

Rykter er alltid spennende, og vi som alle andre Premier League klubber er koblet til mange spillere, både med og uten spesielt høy annerkjennelse. Men basert på mye undersøkelse er det to spillere som hevdes å allerede være klar for Brentford i Keane Lewis-Potter fra Hull og Aaron Hickey fra Bologna. Dette er to veldig spennende overganger for Brentford. Viser at klubben fortsatt vil satse ungt og lovende og henter spillere i posisjoner vi sterkt trenger. I tillegg nevnes Torino- keeperen Vanja Milinkovic-Savic. Den høye sisteskansen vil hentes som backup for David Raya, men sånn som Matthew Cox spilte for England i U19 EM så tror jeg personlig denne ikke vil skje.

Oppdateringer:
Har skjedd en del så langt, både Hickey og Lewis-Potter signerte for biene, sammen med en skikkelig overraskelse i Strakosha. Det er da en signering som tar Milinkovic-Savic av bordet. Nye rykter nå peker mot en spiller vi har jaktet en stund, Mykhaylo Mudryk fra Shaktar Donetsk, og en veldig spennende link i Mikkel Damsgaard. Dansken var som kjent en av de danske heltene i fjorårets EM. Etter ryktene å dømme har vi lagt inn bud, men Sampdoria vil ha litt mer enn vi så langt har tilbudt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *