Overganger

Foto: https://obfcp.co.uk

Ny sommer, nye muligheter

Som alltid er sommeren spennede, med spillere som forlater klubber, og spillere som kommer inn. Denne posten vil være et samlepunkt for bekreftede overganger, da i hovedsak av klubben. Men vil ta forbehold om at kilder som Fabrizio Romano er høyt annerkjent som en bekreftelse.

Inn:

 • Aaron Hickey (Bologna, permanent)
 • Keane Lewis-Potter (Hull, permanent)
 • Thomas Strakosha (Free agent, permanent)
 • Ben Mee (Free agent, permanent)
 • Mikkel Damsgaard (Sampdoria, permanent)
 • Zanka (Free agent, permanent)
 • Max Dickov (Stockport Town) – Brentford B
 • Max Wilcox (Bolton) – Brentford B
 • Yehor Yarmoliuk (SC Dnipro-1) – Brentford B
 • Michael Olakibe (Fulham) – Brentford B

Ut:

 • Ben Hockenhull (Tranmere Rovers)
 • Julian Jeanvier (Frigitt)
 • Zanka (Frigitt)
 • Christian Eriksen (Frigitt)
 • Jonas Lössl (Retur fra lån)
 • Álvaro Fernández (Retur fra lån)
 • Mads Bidstrup (Nordsjælland, lån)
 • Gustav Mogensen (Sarpsborg 08)
 • Dominic Thompson (Blackpool)
 • Daniel Oyegoke (MK Dons, lån)
 • Marcus Forss (Middlesbrough)
 • Ellery Balcombe (Crawley town, lån)
 • Gustav Mogensen (Sarpsborg 08)

Ryktebørsen:

Rykter er alltid spennende, og vi som alle andre Premier League klubber er koblet til mange spillere, både med og uten spesielt høy annerkjennelse. Men basert på mye undersøkelse er det to spillere som hevdes å allerede være klar for Brentford i Keane Lewis-Potter fra Hull og Aaron Hickey fra Bologna. Dette er to veldig spennende overganger for Brentford. Viser at klubben fortsatt vil satse ungt og lovende og henter spillere i posisjoner vi sterkt trenger. I tillegg nevnes Torino- keeperen Vanja Milinkovic-Savic. Den høye sisteskansen vil hentes som backup for David Raya, men sånn som Matthew Cox spilte for England i U19 EM så tror jeg personlig denne ikke vil skje.

Oppdateringer:
Har skjedd en del så langt, både Hickey og Lewis-Potter signerte for biene, sammen med en skikkelig overraskelse i Strakosha. Det er da en signering som tar Milinkovic-Savic av bordet. Nye rykter nå peker mot en spiller vi har jaktet en stund, Mykhaylo Mudryk fra Shaktar Donetsk, og en veldig spennende link i Mikkel Damsgaard. Dansken var som kjent en av de danske heltene i fjorårets EM. Etter ryktene å dømme har vi lagt inn bud, men Sampdoria vil ha litt mer enn vi så langt har tilbudt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *