Mark Flekken, velkommen til Brentford

Går mot sommer, og David Raya bekreftes at leter etter ny klubb. Da trengs det nytt inn og klubben landet på den nederlandske landslagskeeperen fra Freiburg, Mark Flekken.

Tilsynelatende en keeper som er god med ball i beina, distribusjonsevne og høy redningsprosent sist sesong i Bundesligaen. Fikk gullhansken og, verdt å nevne. Han er klar for å komme igang i fart, med flere klubber etter seg. Valget endte heldigvis på Brentford da han ønsket å spille i Premier League.

Han vil da ta over 1-er drakta fra høsten av, selv om vi har en andrekeeper i Thomas Strakosha som aldri helt fikk det til å stemme når han fikk sjansen denne sesongen. Kanskje vil det være konkurranse i plassen, noe det ikke var så lenge Raya hadde startplass. Blir en spennende høst keepermessig, selv Matthew Cox vil få sine sjanser. Lenge siden klubben har vært såpass heldig på keeperplass, og antar konkurransen blir knallhard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *