(Fortsatt) Velkommen, Kevin Schade!

Som ventet så kunne Brentford annonsere at de har gjort låneavtalen permanent til en ukjent sum. Men det er klubbrekord det er snakk om.

Vi fikk se en del til Schade siste halvdel av sesongen som var, til noe blandet respons. Noen åpne mål som ble misset på, men undertegnede har veldig troa på denne signeringen over tid. Han har en hittill uslåelig fart, klarer faktisk å ha kontroll på ball (stort sett) i den høye farta. Parkerer stort sett alt som er av forsvarsspillere i ligaen. Hvis han nå bare får lært hvor målet står så kan han bli utrolig giftig.

Siden vi nå kommer til å mangle Toney til typ januar 2024 så trenger vi at de to – tre på topp er kreative, noe de har vist i kampene Toney manglet også. Snakker da hovedsaklig om trioen med Mbeumo, Wissa og Schade. Vil anta Schade fortsetter til venstre, med Wissa som en slags falsk 9er til neste sesong og, uten at jeg kjenner Thomas Frank personlig. Blir spennende å se hva tyskeren (med nylig landslagskamp!) kan finne på for biene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *