2 poeng unna sesong 4

Etter en slitsom og frustrerende / skummel sesong for alle Brentford fans så ser det nå veldig mye lysere ut. Vi har hatt hva føles som 22 skadede spillere underveis som selvfølgelig er en stor del av hvorfor det har gått som det har gått. Men samtidig har vi hatt nye spillere som trengte tid. Mye likt Raya i sin første sesong i Premier League så tok det ca et halvår før Mark Flekken følte seg trygg mellom stengene. Siden nyttår kan man ikke lenger kritisere nedelenderen for sine bidrag. Med en rekordkamp mot City, første keeperen i sesongen med assist pluss en god rekke med kamper uten feil har vi endelig fått den erstatteren vi trengte. Heldigvis gikk det ikke på bekostning av Premier League plassen.

Nå er det da 4 kamper igjen, potensielle 12 poeng. Det vil si om vi vinner neste eller Luton taper sin neste så er vi trygge. Da har vi heller ikke noe å tape og kan spille deretter. Matematisk sett oppnåelig med en 10 plass, men tror ikke vi skal tro at alle over oss taper sine siste 4. Kanskje? Uansett så kan vi bruke sommeren nå på å fastsette laget, jobbe med de som blir til neste sesong. Viktigste poenget er vel fortsatt da at vi til slutt nå har en forsvarsrekke og keeper som jobber sammen og kommuniserer. Det kan vi bygge videre på.

Så, vi får samle så mange poeng vi kan mot slutten, spille så interessant man kan, og slappe av vel vitende om at man får en sesong til. Up the Bees!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *