Nettavisen: skal vi vedde?

Brentford-fansen har reagert på tabelltipset til Sportspill.

Foto: https://obfcp.co.uk

Før seriestart publiserer alle de store sportsredaksjonene sine tabelltips for kommende sesong. Både TV2, Aftenposten og VG tror Brentford beholder plassen i Premier League. Sportspills Pål Nisja Wilhelmsen og sportsredaksjonen i Nettavisen er den eneste som tror vi ender sist. Det er vanskelig å spå, især om fremtiden, sies det. Det er ikke før i mai neste år vi får vite om han har rett, og alle andre feil, men analysen virker lettvint.

I utgangspunktet veddet vi en kasse London Pride på at Brentford holder seg oppe, dette kommer ikke frem i innlegget, men tilbudet står!

Les hele innlegget på nettavisen her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *